Verenigingen

Oranje-Wit

Oranje-Wit
Oranje Wit werd in 1925 opgericht als voetbalvereiniging en het laatste decennium uitgegroeid tot een omniumvereniging en omgedoopt tot "Sportvereniging Oranje Wit", met als takken van sport: voetbal, tennis, biljart en een soos.
INSCHRIJVEN

PTC

De Papendrechtse TennisClub is opgericht op 22 mei 1962. Het tennispark is vanaf het eerste moment gelegen aan Sportpark Slobbengors.
INSCHRIJVEN

's-Gravendeelse Tennis Club

Op een mooi en sfeervol park beschikt 's-Gravendeelse Tennis Club over 6 verlichte gravelbanen. Het buitenseizoen loopt, zolang de banen bespeelbaar zijn, maar in elk geval van begin april tot medio november. In die periode kan er van 9.00 uur tot 23.00 uur worden getennist. Als gezellige en gastvrije club richten we ons vooral op de recreatieve tennisser, maar uiteraard zijn ook competitief ingestelde spelers van harte welkom!
INSCHRIJVEN

TopSpin Centre

Bij Topspin Centre Zwijndrecht kunt u zowel binnen als buiten tennissen. Met het tennislidmaatschap kunt u onbeperkt gebruik maken van de buitenbanen (april t/m maart). De buitenbanen probeert men het gehele jaar bespeelbaar te houden, echter met sneeuw en dooi is dit niet mogelijk. Maar naast tennissen op de buitenbanen mag u met het lidmaatschap ook onbeperkt gebruik maken van de binnenbanen (april t/m augustus).
INSCHRIJVEN

CC

Tennisvereniging “C.C.” is opgericht op 22 oktober 1922 en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Dordrecht en omstreken. Hoewel de vereniging bijna negentig jaar oud is, is zij nog springlevend. Tennisvereniging C.C. is de grootste tennisvereniging van Dordrecht, zowel wat betreft aantal leden als wat betreft aantal banen. De vereniging biedt zowel ruimte voor wedstrijd/competitie tennis als recreatief tennis.
INSCHRIJVEN

Hiaten

Tennisvereniging Hiaten is een van de grootste tennisverenigingen in de regio. Hiaten beschikt over 10 'Smash Court' tennisbanen. Alle banen hebben verlichting. Het officiële seizoen begint in april en eindigt medio oktober. In die periode is het tennispark en het clubhuis iedere dag open van 09:30 tot 23:30 uur. Het winterseizoen loopt van medio oktober t/m 31 maart is het tennispark en het clubhuis toegankelijk met gebruik van de KNLTB-tennispas.
INSCHRIJVEN

Laatste Nieuws

Join our Training Club and Rise to a New Challenge