Verenigingen

Oranje-Wit

Oranje-Wit

Sportvereniging Oranje Wit

Sport en spel. Ontspanning en recreatie. Tennis en voetbal. Ze gaan allen samen.

In het laatste geval zeker bij Oranje Wit. In 1925 is deze vereniging opgericht als voetbalvereiniging en het laatste decennium uitgegroeid tot een omniumvereniging en omgedoopt tot "Sportvereniging Oranje Wit", met als takken van sport: voetbal, tennis, biljart en een soos.

Het idee om leden die zijn uitgevoetbald aan zich te blijven binden door middel van andere sporten is een goede keuze gebleken. "De tennis" is begonnen in augustus 1997 en floreert als nooit te voren. Tennis is niet leeftijdsgebonden en is een welkome aanvulling voor mensen die actief geweest zijn in andere sporten waar dat wel het geval is. Maar ook voor degenen die niet eerder aan sport hebben gedaan is tennis een sport waar men op elk niveau aan de nodige beweging toe komt. Een gediplomeerd tennisleraar kan er voor zorgen dat u binnen afzienbare tijd een redelijk balletje kunt slaan. Op ons complex liggen vijf prachtige, door het NOC/NSF goedgekeurde kunstgrasbanen  waar vrijwel het gehele jaar op getennist kan worden. Daarnaast kan je in onze gezellig ingerichte kantine terecht voor een kopje koffie of een ander drankje.

 

INSCHRIJVEN

PTC

De Papendrechtse TennisClub is opgericht op 22 mei 1962. Het tennispark is vanaf het eerste moment gelegen aan Sportpark Slobbengors. 

 

INSCHRIJVEN

's-Gravendeelse Tennis Club

Op een mooi en sfeervol park beschikt 's-Gravendeelse Tennis Club over 6 verlichte gravelbanen. Het buitenseizoen loopt, zolang de banen bespeelbaar zijn, maar in elk geval van begin april tot medio november. In die periode kan er van 9.00 uur tot 23.00 uur worden getennist. Als gezellige en gastvrije club richten we ons vooral op de recreatieve tennisser, maar uiteraard zijn ook competitief ingestelde spelers van harte welkom! 

INSCHRIJVEN

TopSpin Centre

Bij Topspin Centre Zwijndrecht kunt u zowel binnen als buiten tennissen. Met het tennislidmaatschap kunt u onbeperkt gebruik maken van de buitenbanen (april t/m maart). De buitenbanen probeert men het gehele jaar bespeelbaar te houden, echter met sneeuw en dooi is dit niet mogelijk. Maar naast tennissen op de buitenbanen mag u met het lidmaatschap ook onbeperkt gebruik maken van de binnenbanen (april t/m augustus).

INSCHRIJVEN

CC

Tennisvereniging “C.C.” is opgericht op 22 oktober 1922 en is daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Dordrecht en omstreken. Hoewel de vereniging bijna negentig jaar oud is, is zij nog springlevend. Tennisvereniging C.C. is de grootste tennisvereniging van Dordrecht, zowel wat betreft aantal leden als wat betreft aantal banen. De vereniging biedt zowel ruimte voor wedstrijd/competitie tennis als recreatief tennis.

INSCHRIJVEN

Laatste Nieuws

Join our Training Club and Rise to a New Challenge