Maximus Tennis verwelkomt Papendrechtse Tennis Club

Vanaf 1 januari 2019 zal tennisschool, Maximus Tennis, de tennislessen verzorgen bij de Papendrechtse Tennis Club.

Vanaf 1 januari 2019 zal tennisschool, Maximus Tennis, de tennislessen verzorgen bij de Papendrechtse Tennis Club. Met de keuze voor Maximus Tennis is het doel van PTC om een breed aanbod aan te bieden voor zowel jeugd als senioren, maar ook voor de recreatieve en de prestatieve tennisspelers van de vereniging. Op dit moment heeft PTC driehonderd actieve leden en het is onze ambitie om binnen drie jaar te groeien naar vierhonderd leden.

Op zaterdag 8 december tussen 13.00 uur en 17.00 uur organiseert PTC samen met Maximus Tennis een tennis clinic voor alle Papendrechters. Tijdens deze clinic krijgt zowel jong als oud de kans om kennis te maken met PTC en met het Maximus-team. Uiteraard informeren wij u deze dag graag over de mogelijkheden voor een lidmaatschap bij PTC en de lesmogelijkheden die Maximus Tennis u kan bieden.

Maximus Tennis verzorgt op dit moment ook het lesaanbod bij tennisverenigingen Hiaten, CC en TopSpin Centre Zwijndrecht. PTC kijkt uit naar de samenwerking met Maximus tennis en verwacht samen een mooie toekomst tegemoet te gaan.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor de clinic op 8 december? Graag een mail naar info@ptc-papendrecht.nl